Η εταιρεία NATURA FARM ιδρύθηκε το 2013 στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την εμπορία οικόσιτων πτηνών. Αρχικά η ενασχόλησή μας περιορίστηκε στις πουλάδες αυγοπαραγωγής.
Κατανοώντας τις ανάγκες των πελατών μας της αγοράς και η συνεχής θέλησή μας για εξέλιξη γρήγορα μας οδήγησαν στο να εμπορευόμαστε πλέον μια μεγάλη γκάμα από διάφορες ράτσες πουλερικών, κοτόπουλα κρεατοπαραγωγής, κοτόπουλα μικτών αποδόσεων, γαλοπούλες, πάπιες, χήνες, ορτύκια, πέρδικες, φασιανούς, παγώνια κ.α.

Πελάτες μας είναι όλοι όσοι ασχολούνται με την πτηνοτροφία είτε σε ερασιτεχνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η  μεγάλη γκάμα πτηνοτροφικού εξοπλισμού που περιλαμβάνει ταίστρες, ποτίστρες, πτηνοτροφές όλων των σταδίων ανάπτυξης αλλά και κοτέτσια δικής μας κατασκευής έχει σαν σκοπό να καλύψει απόλυτα το σύνολο των αναγκών των πελατών μας.

Παρόλα αυτά η προσπάθειά μας για τον εμπλουτισμό του καταλόγου δε σταματά, και πλέον οι σκυλοτροφές γατοτροφές καθώς και αξεσουάρ κατοικίδιων αποτελούν μεγάλο αναπόσπαστο κομμάτι των υπηρεσιών.
Σκοπός της εταιρίας μας από την ίδρυση μέχρι σήμερα είναι και παραμένει η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας Μέλημά μας είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας πάντα με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη.
Πιστεύουμε ότι μέσα από τη σχέση εμπιστοσύνης που αποκτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια με τους ανθρώπους που μας προτίμησαν και συνεχίζουν να μας προτιμούν ο στόχος μας γίνεται πιο εφικτός και αυτός δεν είναι άλλος από το να πρωτοπορούμε διαρκώς και σε όλους τους τομείς της πτηνοτροφίας.Συνεχίζουμε με χαρά, όρεξη, φιλική διάθεση και πάνω από όλα εντιμότητα να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Δωρεαν παραδοση στον χωρο σας

Αποκτήστε τα προϊόντα μας σε τιμή καταστήματος. Ενημερωθείτε για τα προγραμματισμένα μας δρομολόγια.

10% εκπτωση στους πολυτεκνους

Με την επίδειξη της κάρτας πολυτέκνων έχετε αυτόματα 10% έκπτωση σε όλα μας τα είδη για παραλαβή απο το κατάστημα.

Υποστηριξη

Αποκτήστε το κοτέτσι που ταιριάζει στο χώρο σας με το μικρότερο δυνατό κόστος.