Από το άρθρο του thes.gr

Δυναμική ήταν η παρουσία της Natura Farm σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη 12η Διεθνής Εκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia», που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (2-5/02).

Η Natura Farm είναι μία εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη, η οποία ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό την εμπορία οικόσιτων πτηνών. Αρχικά η ενασχόλησή της περιορίστηκε στις πουλάδες αυγοπαραγωγής.

Κατανοώντας τις ανάγκες των πελατών της, της αγοράς και η συνεχής θέλησή των ανθρώπων της για γρήγορη εξέλιξη την οδήγησαν στο να εμπορεύεται πλέον μια μεγάλη γκάμα από διάφορες ράτσες πτηνών, κοτόπουλα κρεατοπαραγωγής, κοτόπουλα μικτών αποδόσεων, γαλοπούλες, πάπιες, χήνες, ορτύκια, πέρδικες, φασιανούς, παγώνια, σπάνιες ράτσες υδροβιων κ.α.

Με τη συμμετοχή της στην 12η Zootechnia κατάφερε να συστήσει τα προϊόντα της και να επικοινωνήσει στους επισκέπτες της έκθεσης τις νέες της υπηρεσίες.

Οπως τόνισε σε δηλώσεις του στο Thes.gr, ο εκπρόσωπος της Natura Farm, Δημήτρης Κεσόπουλος: «Συμμετείχαμε στην Zootechnia γιατί πιστεύουμε πως οι προσωπικές σχέσεις και η εμπιστοσύνη «χτίζουν» την επιτυχία μίας εταιρείας. Δίνουμε πολύ βάρος στις προσωπικές σχέσεις και θεωρούμε με την παρουσία μας εδώ ενισχύουμε το προφίλ της εταιρείας μας».

Οσο για το τι μπορεί κάποιος να βρει στην Natura Farm, ο κ. Κεσόπουλος τόνισε: «Σε μας μπορούν να βρουν από πουλάδες αυγοπαραγωγής, υδρόβια όλων των ειδών, γαλοπούλες και φραγκόκοτες, μέχρι ό, τι άλλο χρειάζονται ή θέλουν κατόπιν παραγγελίας.

Απευθυνόμαστε και σε ιδιώτες και σε εμπόρους το πιο σημαντικό είναι πως μπορούμε να διαθέσουμε τα προϊόντα μας με δωρεάν μεταφορά».

Natura Farm: Εμπόριο Οικόσιτων Πτηνών και μεγάλη γκάμα εξοπλισμού

Ποια είναι όμως η Natura Farm; Οπως προαναφέραμε, η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 στη Θεσσαλονίκη (θα τους βρείτε στο 21ο χλμ Θεσσαλονίκης Πολυγύρου, Στροφή Λακκιάς) με σκοπό την εμπορία οικόσιτων πτηνών. Η εξέλιξη δεν άργησε να έρθει και πλέον εμπορεύεται μια μεγάλη γκάμα από διάφορες ράτσες πτηνών.

Απευθύνετε σε όλους όσοι ασχολούνται με την πτηνοτροφία είτε σε ερασιτεχνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η μεγάλη γκάμα πτηνοτροφικού εξοπλισμού που περιλαμβάνει ταίστρες, ποτίστρες, πτηνοτροφές όλων των σταδίων ανάπτυξης αλλά και κοτέτσια έχει σαν σκοπό να καλύψει απόλυτα το σύνολο των αναγκών των πελατών της.

Σκοπός της εταιρείας, από την ίδρυση μέχρι σήμερα, είναι και παραμένει η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

Οραμά τους είναι να συνεχίσουνε να εξελίσσουν την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους πάντα με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη.

Οι άνθρωποί της πιστεύουν ότι μέσα από τη σχέση εμπιστοσύνης που αποκτήσανε όλα αυτά τα χρόνια με τους ανθρώπους που τους προτίμησαν και συνεχίζουν να τους προτιμούν, ο στόχος τους γίνεται πιο εφικτός και αυτός δεν είναι άλλος από το να πρωτοπορούν διαρκώς και σε όλους τους τομείς της πτηνοτροφίας.

Συνεχίζουνε με χαρά, όρεξη, φιλική διάθεση και πάνω από όλα εντιμότητα να κάνουνε αυτό που αγαπάνε. Χαρά τους να σας εξυπηρετήσουν.